Skip

Generelle spørgsmål

 Kan jeg opdele betalingen?

Ja. Har du eksempelvis modtaget et tilbud på f.eks Logo, Jersey og Produktion men ønsker at betale et skidt af gangen er dette muligt. Først betaler du logo, så udfører vi denne opgave, derefter betaler du jersey design og vi udfører denne opgave. 

Hvordan ved jeg hvilken trøjestørrelse jeg skal bruge? 
Vi har et size chart (Under FAQ) man kan følge, alternativet kan vi sende en samplekasse ud til jer ganske gratis. Spørg gerne din kontaktperson om en samplekasse.

Hvorfor skal jeg indbetale 699,95 kr for design når mit tilbud er mindre? 
Tilbuddet du modtager er et samlet tilbud, derfor gælder den pris kun hvis man køber det hele, når man skal betale trøjerne modregner vi selvfølgelig det så prisen passer med tilbuddet. 

Får jeg alle rettigheder til designet? 
Ja, når du har betalt og fået dit design har du alle rettighederne til designet

Må jeg tage designet til anden leverandør?
- Ja, men vi er sikker på du vil bruge os. 

Hvor lang tid tager Logodesign? 
- Vi plejer at sige 3-10 dage. Det afhænger af hvor tilgængelig kunden er til dialog herom samt hvor mange rettelse omgange vi skal igennem. Læs gerne mere om rettelser HER

Hvor lang tid tager Jerseydesign?
- Vi plejer at sige 5-12 dage. Det afhænger af hvor tilgængelig kunden er, samt hvor mange ordre vi har igang på tidspunktet. 

Hvor lang tid tager produktionen?
Produktionen tager 3 - 4 uger. Dette er fra designet ligger klart, samt betalingen er modtaget. 

Hvad er sublimations tryk?
- Vi bruger sublimations teknik til trøjerne så vi farver designet ind i stoffet, klipper det ud og syer trøjen sammen til dig. Farverne kan ikke falme og er åndbart når man bruger sublimations.

Din kurv

Din kurv er tom.